Skip to main content

Referenssit

Tässä toteuttamiamme kohteita

Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita niin julkisten kuin yksityistenkin toimijoiden tarpeisiin. Klikkaa kohteen nimeä lukeaksesi lisää.

Liedon kunta

Liedon kunta, kaukolämpöpumppu

Liedon kunnantalon keskusjäähdytysjärjestelmän pääsuunnittelu sekä LVI-valvonta. Kunnantalolle suunniteltiin nykyaikainen kaukolämpölauhdutteinen lämpöpumppu, joka tuottaa kesähelteillä kiinteistöön kylmäenergiaa samalla lämmittäen kaukolämpöverkkoa.

“Hyvä ja riittävän laaja kaukolämpöverkko mahdollistaa tulevaisuudessa myös uusien energialähteiden liittämisen olemassa olevaan verkostoon. Ensimmäinen erinomainen esimerkki tästä on nyt Liedon kunnan toimesta tehty ja kokemukset hankkeesta ovat rohkaisevia”

Esko PoikelaLiedon kunnanjohtaja

Premium Petfood Suomi Oy

Premium Petfood Suomi Oy

Yrityksemme toteutti 3000 m² koiranruokatehtaan kylmä- ja taloautomaatioteknisen järjestelmän suunnittelun sisältäen 550 m² pakastelitat, 200 m² kylmiötilat, 420 kW LTO-lämpöpumpun sekä – 40 °C pikajäähdytyspiraalin 160 kW teholla.

Kiinteistön taloautomaation ohjaukseen suunniteltiin yli 200 pisteinen, kahden valvonta-alakeskuksen käsittävä taloautomaatiojärjestelmä.

KOY kylmäkulma

KOY kylmäkulma

Toteutimme 600m² yrityskiinteistön LVI-suunnittelun KOY kylmäkulmalle Lietoon.

Paritalo - Kaarina

Paritalo - Kaarina

LVI-suunnittelu yhteistyörakennusliikkeemme rakennuskohteeseen.

Stera Technologies Oy

Stera Technologies Oy

Yrityksen Turun toimipisteen vanhan rakennusautomaatiojärjestelmän päivityshanke, jonka tavoitteena on ohjata vanhaa tekniikkaa kuten kaukolämmityskeskusta sekä ilmanvaihtokoneita energiatehokkaammin sekä keskitetysti yhdestä internetpohjaisesta valvomosta.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, niin selvitetään yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä